Home

Nemcsók nóra mintaapák

Nóra Nemcsók - IMD

 1. Nóra Nemcsók, Actress: Életképek. Nóra Nemcsók was born on January 13, 1986. She is an actress, known for Életképek (2004), 200 elsö randi (2018) and Mintaapák (2019)
 2. Mintaapák - íme a szereplők névsora. A Mintaapák magyar televíziós vígjátéksorozat, az argentin Señores papis sorozat szlovák adaptációjának (Oteckovia) a magyar adaptációja, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve a hazai közönség ízlésére formálták az alkotók. Nemcsók Nóra: A pizzéria új alkalmazottja.
 3. Mintaapák (TV Series 2019- ) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more
 4. © 2021 Video Detective LLC. Terms of Use; Privacy Policy; Ouch! Looks like something broke. Try reloading this page.reloading this page.

Janó gazember, de nem hülye. Igyekezne minél jobb színben mutatkozni Petra előtt. A többivel egyetértek. Brigi futó epizód volt - maradjunk abban, hogy nekem nála sokkal jobban tetszik Zsuzsi =Pataki Szilvia és az utóda, aki a stáblistában csak Pincérnő néven szerepel a becsületes Nemcsók Nóra mellett Mintaapák (2019). Актеры, режиссер, продюсеры и другие участники съемочной группы Актори та знімальна група. (2019- Életképek 63. - M1 - 2009.06.26. Jó sorozat. Hegyi Barbara, Kovács Adél, Shell Judit, de ahogy Nemcsók Nóra játsza a részeget, az is parádés

Mintaapák - a szereplők névsor

 1. A Drága örökösök című új napi sorozat egy olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára
 2. Mintaapák (TV Series 2019- ) - Full Cast & Crew - IMD
 3. Mintaapák - Season 2 Episode 46 - Video Detectiv
 4. Fórum - PORT.h
 5. Mintaapák (2019, сериал, 2 сезона) — актеры и съемочная
 6. Актори - Mintaapá

Schell Judit - Gyűjtő Page 4 Sztar

 1. Drága örökösök · Film · Snit
 2. EO
 3. Mintaapák új évad augusztus 23-tól a TV2-n!
 4. Oly távol vagy tőlem Buch Tibor Nemcsók Nóra
 5. Visszatérnek a Mintaapák!
 6. Nagykörút 2019.12.28. II. rész. hatoscsatorna
 7. Molnár Gyuri zenész és Nemcsók Nóra színésznő koncertje

Mintaapák - Vége: Klárának mennie kell!

Video: BÚCSÚLEVELET ÍRTUNK